Ειδήσεις

Απαράλλαχτη η κορυφή, μάχη για τα playoffs

kypella18.jpg

Νίκες για ΑΕΚ, Δούκα, Αθήνα '90, Λάρισα και Νέο Ικόνιο για την 9η στροφή της Stoiximan Futsal Super League, τι έγινε σε Futsal League και γυναίκες

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε η νεοφώτιστη Λάρισα, η οποία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής νίκησε με το εμφατικό 11-0 τον ουραγό και χωρίς βαθμό Ολυμπιακό Futsal. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους επτά βαθμούς.

Σαν στο σπίτι του αισθανόταν ο Δούκας στο “Νίκος Γραμματικός”, όπου ήταν τυπικά γηπεδούχος κόντρα στη Σαλαμίνα Έφτασε στη νίκη με 7-1, διατήρησε το αήττητό του έπειτα από εννέα αγωνιστικές και συνεχίζει να βαδίζει μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή του πίνακα με 25 βαθμούς. Στους 12 έμειναν οι νησιώτες.

Η Αθήνα ’90 πέτυχε την έκτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 19 βαθμούς, μετά το 3-1 στο κλειστό της Πολιτείας απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου που έμεινε στους 11 βαθμούς.

Η ΑΕΚ μετράει οκτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία, αυτή με τον Δούκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή με 25 βαθμούς, όσους και οι μπλε, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η Ένωση επιβλήθηκε 5-3 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευής, ο οποίος έμεινε στους επτά βαθμούς.

Τέλος, το Νέο Ικόνιο βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έφτασε αισίως τις τέσσερις νίκες μετά το 4-3 επί της Κόμπρας στο Πέραμα. Οι δύο ομάδες μετρούν από 12 βαθμούς.

*Για τον Α' όμιλο της Futsal League, oι Κορυδαλλός και Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες, μετά το 10-4 επί του Ρεθύμνου και το 5-2 επί της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων αντίστοιχα εκτός έδρας. Για τον Β' όμιλο, ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε 6-2 του Ψυχικού και οι Τράχωνες Αλίμου με 4-3 της Υπεροχής Τρικάλων.

** Για το πρωτάθλημα γυναικών, η Αθήνα '90 νίκησε με 13-2 το Ικόνιο εκτός έδρας, ενώ οι Τράχωνες Αλίμου επιβλήθηκαν 4-1 της Προοδευτικής Νεολαίας.