Ειδήσεις

Η 8η στροφή του πρωταθλήματος

ball2019.jpeg

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, όπου δεσπόζουν οι αγώνες του Ερμή με την ΑΕΚ και της Κόμπρας με τον Δούκα

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζουν στο πρόγραμμα οι αναμετρήσεις του Ερμή Ζωγράφου με την ΑΕΚ και της Κόμπρας με τον Δούκα.

Δύο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (3/12), όπου στις 16:15 η Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Futsal στο "Νίκος Γραμματικός". Οι νησιώτες μετρούν εννέα βαθμούς, όλους μακριά από την έδρα τους, θέλοντας να κάνουν... σεφτέ κόντρα στον ουραγό που ακόμα δεν έχει βαθμό.

Στις 21:30 ο Ερμής φιλοξενεί στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια την Ένωση, που βρίσκεται στην κορυφή με 19 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει το αήττητό της. Όσο για την ομάδα του Ζωγράφου, μετράει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ προέρχεται από ήττα εκτός προγράμματος από το Νέο Ικόνιο.

Την Κυριακή (4/12) θα γίνουν ακόμα δύο αγώνες. Στις 14:30, η Αθήνα '90 υποδέχεται στο κλειστό της Πολιτείας τη νεοφώτιστη και σκληροτράχηλη Λάρισα Futsal, με το καλτσέτο να έχει 13 βαθμούς έναντι τεσσάρων της ομάδας του θεσσαλικού Κάμπου.

Στις 19:00 γίνεται ο αγώνας Κόμπρα - Δούκας στον Βύρωνα. Οι γηπεδούχοι του Χάρη Γράψα μετρούν 12 βαθμούς, προέρχονται από τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας τους και μόνο εύκολος δεν είναι ο αγώνας για τους νταμπλούχους του Γιάννη Μοστριού, που ισοβαθμούν με την ΑΕΚ.

Τέλος, την Δευτέρα (5/12) στις 21:00 διεξάγεται το ματς του Νέου Ικόνιου με τον Πήγασο στο Πέραμα. Η ομάδα του Θανάση Ζάχου αντιμετωπίζει αυτή του Αυγουστίνου Κάτσαρη σε μια ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχουν έξι πόντους, έναν λιγότερο από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

*Για την 5η αγωνιστική της Futsal League, το Σάββατο (3/12) για τον Α' όμιλο η Σάμος υποδέχεται το Ρέθυμνο στις 18:00 και στις 22/12 στις 22:00 θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Δήμο Κορυδαλλού και τον Παναθηναϊκό. Για τον Β' όμιλο, την Κυριακή (4/12) στις 14:30 διεξάγεται το Κατενάτσιο - Αδέσποτος και στις 16:00 το ΑΕ Ψυχικού - Υπεροχή Τρικάλων.