Ειδήσεις

Η 4η στροφή στη μεγάλη κατηγορία

futsal12.jpg

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, ενώ ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Futsal League

Τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή (30/10) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League και το πρόγραμμα κλείνει με ένα παιχνίδι την Δευτέρα (3/10) στο Πέραμα.

Στις 14:30, ο Ερμής Ζωγράφου θα κυνηγήσει την δεύτερη νίκη του, υποδεχόμενος στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια τη νεοφώτιστη Λάρισα Futsal. Στους πέντε βαθμούς είναι οι γηπεδούχοι και στους τρεις οι φιλοξενούμενοι.

Στις 19:00, στο κλειστό του Βύρωνα η Κόμπρα φιλοξενεί την Αθήνα '90. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις βαθμούς και προέρχονται από τρίποντο επί του Πηγάσου, ενώ το καλτσέτο έχει έξι βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει με ένα γκολ διαφορά από τον Δούκα.

Την ίδια ώρα, ο περσινός νταμπλούχος υποδέχεται το Νέο Ικόνιο στο κλειστό του Κορυδαλλού. Οι μπλε μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η ομάδα του Περάματος έχει τρεις πόντους (νίκησε τον Ολυμπιακό Futsal).

Στις 21:00, ο Πήγασος παίζει στην Αγία Παρασκευή με τη Σαλαμίνα. Έναν βαθμό έχουν οι γηπεδούχοι έναντι τριών των νησιωτών που προέρχονται από δύο σερί ήττες. Στην πρεμιέρα είχαν νικήσει το Ικόνιο εκτός έδρας, ενώ ο Πήγασος είχε έρθει ισόπαλος με τον Ερμή.

Τέλος, την Δευτέρα (21:00) γίνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού Futsal με την ΑΕΚ στο Πέραμα. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμό μέχρι στιγμή, ενώ η Ένωση μετράει το απόλυτο ως τώρα και θέλει να το επεκτείνει.

*Εξάλλου, ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Futsal League. Για τον Α' Όμιλο, την Κυριακή (18:00) διεξάγεται ο αγώνας Θρακομακεδόνες - Σάμος, ενώ για τον Β' Όμιλο γίνονται οι αγώνες Λαμία - Αδέσποτος στις 18:30 και Κατενάτσιο Νέα Γενιά - Α.Ε. Ψυχικού στις 22:00.