Ειδήσεις

Δικαίωση για τη μοριοδότηση

bannersal.JPG

Με συντονισμένες ενέργειες και διάθεση συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων, το θέμα με τη μοριοδότηση των αθλητών της Σάλας λυθηκε επιτυχώς

Η ΠΕΠΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ζήτημα που είχε προκύψει με τη μοριοδότηση των αθλητών του ποδοσφαίρου σάλας για την σεζόν 2021-22 λύθηκε επιτυχώς με συντονισμένες ενέργειες και διάθεση συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων μερών, μέσα στα πλαίσια των προβλεπόμενων νόμιμων διαδικασιών.

Η Ένωση από την πλευρά της έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να βρεθεί λύση και οι αθλητές της να δικαιωθούν για τους κόπους και τις θυσίες ετών.

Υπήρξαν αρκετοί που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μην απωλεσθεί η μοριοδότηση για τη φετινή χρονιά.

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δικηγόρο, κ. Παναγιώτη Κορωναίo, για τη μέγιστη συμβολή του καθ' όλη τη διάρκεια των ενεργειών που έλαβαν χώρα για την τελική επίλυση του θέματος.

Θα πρέπει να επισημανθεί  ότι ο CEO της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, συνέβαλε τα μέγιστα γι' αυτή την απόφαση, καθώς και ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, κ. Νικόλαος Μπάρτζης.

Φυσικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει, αν δεν συνέδραμε έμπρακτα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ.Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ενέσκυψε από την πρώτη στιγμή πάνω από στο πρόβλημα με προφανή πρόθεση να βρεθεί νόμιμη λύση.

Εμείς, ως διοίκηση της ΠΕΠΠΣ,από την πρώτη στιγμή είχαμε την πίστη ότι θα δικαιωθούμε. Δουλέψαμε μεθοδικά, ψύχραιμα και ορθά. Yπήρξαν φυσικά και άλλοι άνθρωποι που έδωσαν τα πάντα για να μην απωλέσουν οι νεαροί αθλητές/μαθητές μας τα προνόμια που προβλέπει η αθλητική νομοθεσία και το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

Καλές σπουδές στους αθλητές μας και η επόμενη μέρα για την ελληνική σάλα θα είναι λαμπρή...