Ειδήσεις

Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι

ballfutsal.jpg

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και γίνονται κομβικά παιχνίδια

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League επανεκκινεί μετά την διακοπή λόγω του ζητήματος με το Μητρώο ποδοσφαιρικών σωματείων και διεξάγεται η 3η αγωνιστική.

Το Σάββατο (22/10, 16:00), η Σαλαμίνα υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου στο "Νίκος Γραμματικός", με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει θετικό ξεκίνημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο, μετρώντας ως τώρα δύο ισοπαλίες.

Τρεις αγώνες γίνονται την Κυριακή (23/10). Στις 14:30 γίνεται το ντέρμπι στην Πολιτεία ανάμεσα στην Αθήνα '90 και τον Δούκα. Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής και θέλουν να το διατηρήσουν, με το καλτσέτο να έχει μπει φουριόζο στη σεζόν, ενώ οι μπλε δείχνουν από νωρίς τη δυναμική τους.

Στις 16:00, η ΑΕΚ παίζει με τη νεοφώτιστη Λάρισα Futsal στο Πέραμα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 3Χ3. Χωρίς άγχος η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου που έχει πάρει ήδη ένα ματς, το πρώτο στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Στις 19:00, η δυνατή Κόμπρα παίζει με τον φιλόδοξο και πιο έμπειρο φέτος Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Βύρωνα. Από έναν βαθμό έχουν οι δύο ομάδες και θέλουν να αυξήσουν και άλλο τη συγκομιδή τους.

Τέλος, την Δευτέρα (24/10) στις 21:00 γίνεται ο αγώνας ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Ολυμπιακό Futsal στο κλειστό του Περάματος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιον πόντο στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν "σεφτέ", σε ένα ματς πολύ ισορροπημένο.