Ειδήσεις

Σέντρα ξανά στα πρωταθλήματα σάλας

bannersal.JPG

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε την επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτά της σάλας

Η ΕΠΟ συζήτησε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, το θέμα της επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτά της σάλας, αποφασίζοντας το τέλος της αναστολής.

Ετσι οι ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη των αγώνων, αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/10), μετά την απόφαση, η οποία επικυρώθηκε στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με μεγάλη πλειοψηφία. Συγκεκριμένα υπήρξαν 14 "ναι", ένα "όχι" και ένα "παρών".

Να σημειωθεί πως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είχαν ανασταλεί στις 30 Σεπτεμβρίου λόγω του μητρώου των σωματείων, με την ΠΕΠΣΣ να τάσσεται υπέρ της αναστολής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει".