Ειδήσεις

Επικύρωση βαθμολογίας και αστερίσκος

coupa737.JPG

Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το σημερινό (16/2) Δ.Σ. της Ένωσης, αστερίσκος για τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Stoiximan Futsal Super League και στο σημερινό (16/2) Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Την επόμενη Τετάρτη (23/2) θα οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια της β' φάσης, όταν και θα γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό, για τον οποίον υπάρχει αστερίσκος, αφού είναι στον "αέρα" προς το παρόν η συμμετοχή του. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, δόθηκε παράταση μέχρι την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται, ώστε να πάρει το "πράσινο φως" από την ΓΓΑ και να μπορέσει να συμμετάσχει. Αν όχι, δεν θα δώσει το παρών στα playoffs και παράλληλα θα αποβληθεί και από το Κύπελλο.

Ο νεοφώτιστος Πήγασος Αγίας Παρασκευής, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κόμπρας, πηγαίνει στα μπαράζ παραμονής με τον 2ο της Futsal League. Τελευταίος έμεινε ο Ηνίοχος, ο οποίος τελικά υποβιβάζεται στη 2η κατηγορία μετά την ήττα του με 6-3 από τη Σαλαμίνα στα Ιλίσια.

Όσον αφορά στο format της β' φάσης, θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός είτε θα περάσει η Κόμπρα bye στα ημιτελικά (με βάση την τελική βαθμολογία παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο των playoffs) είτε θα ανέβουν όλες οι ομάδες μια θέση, επομένως θα διαμορφωθούν εκ νέου τα ζευγάρια.

Ως εκ τούτου και μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση που έχει προκύψει, μετατίθεται κατά μια εβδομάδα η έναρξη των προημιτελικών του πρωταθλήματος.