Ειδήσεις

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος

coupa737.JPG

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League ξεκινάει και διεξάγονται οι αγώνες για την 10η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, η οποία διεξάγεται σε δυο δόσεις. Τρεις αγώνες θα γίνουν το Σάββατο (4/12) και οι άλλοι δύο την Δευτέρα (6/12). Την Κυριακή δεν θα γίνουν παιχνίδια.

Το Σάββατο στις 15:30 η Σαλαμίνα φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο στο κλειστό "Νίκος Γραμματικός", σε ένα ματς κομβικό και κρίσιμο για τις δύο ομάδες. Θυμίζουμε ότι οι νησιώτες είχαν επικρατήσει 5-4 στο Πέραμα για την πρεμιέρα. H Σαλαμίνα έχει επτά βαθμούς έναντι δέκα του Ικονίου.

Στις 18:00, η ΑΕΚ υποδέχεται στο Καματερό την Κόμπρα. Η Ένωση έχει μόνο νίκες φέτος και βρίσκεται στην κορυφή με επτά βαθμούς διαφορά από Δούκα και Παναθηναϊκό, στους δώδεκα βαθμούς η 5η του πίνακα ομάδα του Βύρωνα. Αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα παλέψουν όσο αντέχουν.

Στις 22:00 ο Ερμής Ζωγράφου φιλοξενεί το Φάληρο στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης". Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να διατηρήσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις, δυνατός και αξιόμαχος αντίπαλος οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να σταθούν ανταγωνιστικοί στα Ιλίσια.

Την Δευτέρα στις 20:00 ο Δούκας έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον ουραγό Ηνίοχο στο ΔΑΪΣ, με τους μπλε να μην έχουν περιθώρια για απώλειες, ενώ οι γαλάζιοι που προέρχονται από ισοπαλία στη Σαλαμίνα, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.

Τέλος, στις 22:00 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής ο Πήγασος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με το τριφύλλι να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Στον αντίποδα, αξιόμαχοι είναι οι νεοφώτιστοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδό τους.