Ειδήσεις

Δύο συνεχίζουν με το απόλυτο

bannersal.JPG

Συνολικά σημειώθηκαν 41 τέρματα στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, δύο συνεχίζουν με το αήττητο

Ο πρωταθλητής Δούκας έκανε το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, επικρατώντας 6-2 της Κόμπρας στο κλειστό του ΔΑΪΣ και έφτασε τους 12 βαθμούς έναντι τριών της ομάδας του Βύρωνα.

Μαζί με τους μπλε βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία πέρασε με 5-0 από τη Σαλαμίνα, έχοντας ως κορυφαίο τον Μάνο που σημείωσε τρία γκολ. Για τους νησιώτες ήταν η τρίτη σερί ήττα και έμειναν στους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας με το Ικόνιο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, παραμένοντας όμως αήττητος, καθώς νίκησε 8-2 το Φάληρο στην Πολιτεία. Στους τρεις βαθμούς έμειναν οι φιλοξενούμενοι, που μετρούν μια νίκη και τρεις ήττες μέχρι στιγμής.

Το Νέο Ικόνιο πήρε την πρώτη νίκη του για φέτος μετά το 5-2 στο κλειστό του Εσπέρου απέναντι στον Ηνίοχο, που παραμένει τελευταίο δίχως βαθμό. Από την άλλη, η ομάδα από το Πέραμα μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου έφτασε τους εννέα βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του νεοφώτιστου Πηγάσου Αγίας Παρασκευής, ο οποίος έχει μια νίκη και τρεις βαθμούς ως τώρα.

Τα αποτελέσματα:

Δούκας - Κόμπρα 6-2
Σαλαμίνα - ΑΕΚ 0-5
Παναθηναϊκός - Φάληρο 8-2
Ηνίοχος - Νέο Ικόνιο 2-5
Πήγασος Αγ. Παρασκευής - Ερμής Ζωγράφου 3-8