Ειδήσεις

Το 3Χ3 και η ιστορική νίκη

futsalball.jpg

Δυο ομάδες συνεχίζουν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ενώ ο Πήγασος έγραψε ιστορία στη μεγάλη κατηγορία

Για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, δυο ομάδες κατάφεραν να συνεχίσουν με το απόλυτο και να κάνουν το τρία στα τρία. Συνολικά σημειώθηκαν 35 τέρματα στα πέντε παιχνίδια που έγιναν.

Ο πρωταθλητής Δούκας επιβλήθηκε στο ΔΑΪΣ του τυπικά γηπεδούχου Φαλήρου με 12-2, ενώ στο ντέρμπι του Καματερού η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τον κυπελλούχο Ερμή Ζωγράφου με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα.

Η Κόμπρα πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη, επικρατώντας 6-0 της Σαλαμίνας στον Βύρωνα και οι δυο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, ενώ στο Πέραμα το Νέο Ικόνιο ήρθε ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό. Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους και πρώτη απώλεια για το τριφύλλι που μετράει επτά βαθμούς.

Τέλος, ο νεοφώτιστος Πήγασος Αγίας Παρασκευής πήρε την ιστορική πρώτη του νίκη του στη μεγάλη κατηγορία, καθώς επιβλήθηκε 5-3 του τυπικά γηπεδούχου Ηνίοχου που παραμένει χωρίς πόντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Κόμπρα - Σαλαμίνα 6-0
ΑΕΚ - Ερμής Ζωγράφου 2-1
Φάληρο - Δούκας 2-12
Νέο Ικόνιο - Παναθηναϊκός 2-2
Ηνίοχος - Πήγασος Αγ. Παρασκευής 3-5