Ειδήσεις

Ώρα για μάχη στα μεγάλα σαλόνια

futsalball.jpg

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ξεκινάει και διεξάγονται πέντε αγώνες την προσεχή Κυριακή (20/9)

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ξεκινάει και διεξάγονται πέντε αγώνες την προσεχή Κυριακή (20/9), ενώ ένα παιχνίδι θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου ανάμεσα σε Ηνίοχο και Ερμή λόγω κρούσματος Covid-19 στην ομάδα του Ζωγράφου.

Στις 15:45, ο φιλόδοξος και ενισχυμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κόμπρα στην Πολιτεία. Οι πράσινοι είναι φαβορί, ιδίως απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικό στόχο, που όμως θα τα δώσει όλα κόντρα στο τριφύλλι.

Στις 16:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο κλειστό του Καματερού το Φάληρο, το οποίο έχει συνενωθεί με την Elite. Η πρωταθλήτρια του Γιάννη Ζιάβα θέλει να μπει με το δεξί, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και το Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής - Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν και φέτος να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, την ώρα που οι νησιώτες δείχνουν από τα φιλικά ότι φέτος θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Ενδιαφέρον και ανοιχτό είναι αυτό το παιχνίδι,

Στις 17:00 στο Πέραμα, ο Δούκας αναμετράται με το νεανικό Νέο Ικόνιο. Οι μπλε φέτος θέλουν και πάλι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα των Καρασάββα-Ζάχου, που και πέρυσι έβαλε δύσκολα σε πολλούς αντιπάλους του.

Τέλος, στις 17:30 στο Ρέθυμνο η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Καλλιθέα του Σταύρου Μαυράκη. Πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που πέρυσι πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή και θέλουν να ξεκινήσουν με καλό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα.