Ειδήσεις

Συνάντηση για το "Σπίτι της Σάλας"

avlonitis-avgenakis.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, είχε συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το "Σπίτι της Σάλας"

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, είχε συνάντηση την Πέμπτη (27/2) με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε συνέχεια της επαφής που είχε προ δεκαημέρου με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Η συζήτηση των δυο ανδρών διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκαν υποσχέσεις από τον υφυπουργό πως η Πολιτεία θα σταθεί στο πλάι της Ένωσης για να βρεθεί λύση για το "Σπίτι της Σάλας", το οποίο αποτελεί έναν από τους στόχους της σημερινής διοίκησης.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε στον πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ πως του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο σάλας και θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξή του τα επόμενα χρόνια. Γι' αυτό το λόγο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος προκειμένου να στεγαστεί το άθλημα.

Ο υφυπουργός τόνισε στον κ. Αυλωνίτη να συναντηθούν εκ νέου και να του κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις με τοποθεσίες, ώστε ένα όνειρο ετών να αποτελέσει πραγματικότητα και η Σάλα να έχει το δικό της χώρο.