Ανακοινώσεις

Δίπλωμα UEFA Futsal A’ ο κ. Γεώργιος Βασσάλος

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ, Γεώργιος Βασσάλος, μετά τη συζήτηση της διπλωματικής του με τίτλο «Η σημασία της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη του ελληνικού Futsal», απέκτησε το δίπλωμα UEFA Futsal A', το ανώτερο που δίνει η Ιταλική Ομοσπονδία στο Κοβερτσιάνο, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Βασσάλος βαθμολογήθηκε με το μέγιστο της ιταλικής βαθμολογίας, ήτοι 30/30 (Άριστα) και είναι ο πρώτος Έλληνας που αποκτά το ανώτερο δίπλωμα που δίνει η Ιταλική Ομοσπονδία για το Futsal. Για την παρουσία του κ. Βασσάλου στη Σχολή Προπονητών Σάλας στο Κοβερτσιάνο, είχε προηγηθεί άρθρο στην εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλο Σπορτ».

Στο εν λόγω άρθρο γινόταν ιδιαίτερη μνεία στη συμμετοχή στη Σχολή του κου. Βασσάλου, παρουσία που έδωσε διεθνή χαρακτήρα στις εργασίες της Σχολής. Χαρακτηριστικό κομμάτι του άρθρου έγραφε: «Ένα ραντεβού το οποίο απόκτησε και διεθνή χαρακτήρα, μια και βλέπουμε την παρουσία του Γεωργίου Βασσαλου, αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης FUTSAL και υπευθύνου για τις σχέσεις με το εξωτερικό». Καθηγητής UEFA στην εν λόγω Σχολή ήταν ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπέρτο Μενικέλι.