Ειδήσεις

Η γιορτή της Σάλας στο Γαλάτσι

allstar46.jpg

Μέσα σε εορταστικό κλίμα έκλεισε το 2015 για την ελληνική Σάλα

Στο φιλόξενο κλειστό του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, πραγματοποιήθηκε το 4ο ALL STAR GAME, που ήταν αφιερωμένο στον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ». Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως μεταξύ άλλων οι Κώστας Αντωνίου, Κώστας Φραντζέσκος, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Θοδωρής Παχατουρίδης, που αγωνίστηκαν κόντρα σε παλιές δόξες του τοπικού Δήμου, όπως και εναντίον παλαιμάχων του ποδοσφαίρου σάλας (Σοϊλεμές, Γκουγκουλίτσας, Μαυραγάνης, Παππάς, Καρασάββας, Λίτος, Χιώτης).

Στο ALL STAR GAME που έκλεισε τη βραδιά, οι Άσπροι επικράτησαν των Μπλε στα πέναλτι με 2-1, αφού μετά από ένα αμφίρροπο ματς, η κανονική του διάρκεια βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 3-3.

Ακολούθησαν οι απονομές των Best Of The Best Futsal Awards, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο διεθνής τερματοφύλακας της Αθήνας '90, Δημήτρης Θεοφίλου, ο οποίος πήρε τα βραβεία του MVP, του Καλύτερου Τερματοφύλακα και Μέλους της Καλύτερης Πεντάδας του πρωταθλήματος 2014 – 2015.

Η ΠΕΠΣΣ βράβευσε επίσης τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, κ. Ιωάννη Βερούλη, καθώς και τον υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Άλσους Βεΐκου, κ. Γεώργιο Πισίνα.