Ειδήσεις

Best Of The Best Awards 14-15

aponomes_15.JPG

Η ΠΕΠΣΣ ανακοινώνει τους καλύτερους της σεζόν 2014-2015.

Σάρωσε ο Δημήτρης Θεοφίλου στα «Futsal Best Of The Best Awards», καθώς η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 23/11. Ο πορτιέρο της Αθήνας '90, πέρα από το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα που παίρνει φέτος για τρίτη σερί σεζόν, αναδείχθηκε και ως ο MVP της περιόδου 2014-2015, καθώς και μέλος της All Star πεντάδας του πρωταθλήματος!
Ο Άλκης Βανδώρος, που οδήγησε τον Δούκα στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final-4 του Λαυρίου, κέρδισε το βραβείο «Δημήτρης Νικολάου» ως ο καλύτερος προπονητής, ενώ η ομάδα των εκπαιδευτηρίων πήρε μία ακόμη διάκριση, με τον Κώστα Μάλοβιτς, που ψηφίστηκε ως ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης».
Στην κατηγορία Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος (βραβείο «Κωνσταντίνος Λεκκάκος») πρώτευσε ο Παναγιώτης Αλέξανδρος Νησωτάκης του Υπερίωνα. Καλύτερος διαιτητής για τη σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε ο Κώστας Ασημακόπουλος.
Τέλος, την All Star πεντάδα της σεζόν 2014-2015 (βραβεία «Ευάγγελος Παλάντζας») αποτελούν οι Δημήτρης Θεοφίλου (Αθήνα '90), Δημήτρης Θανασάη (Υπερίων), Δημήτρης Ντάρλας (Αθήνα '90), Σταμάτης Αργύρης (Δούκας) και Αντώνης Μάνος (Μινώταυρος).

Συνοπτικά τα βραβεία:

 • Πολυτιμότερος Παίκτης - MVP 2014-15
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΘΗΝΑ '90 ΣΦΑ)
 • Καλύτερος Προπονητής Βραβείο "Δημήτρης Νικολάου" 2014-15
  ΑΛΚΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ) 
 • Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Βραβείο "Κων/νος Λεκκάκος" 2014-15
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ (ΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ)
 • Πιο Βελτιωμένος Παίκτης 2014-15
  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΟΒΙΤΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)
 • Καλύτερος Τερματοφύλακας 2014-15
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΘΗΝΑ '90 ΣΦΑ)
 • Καλύτερος Διαιτητής 2014-15
  ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 • All Star Πεντάδα Βραβεία "Ευάγγελος Παλάντζας" 2014-15
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΘΗΝΑ '90 ΣΦΑ)
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΑΣΑΗ (ΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ)
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ (ΑΘΗΝΑ '90 ΣΦΑ)
  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ (ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΑΟ) 

Οι απονομές των παραπάνω βραβείων θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 4ου ALL STAR GAME, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου, στο κλειστό του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη ΦΛΟΓΑ, γίνεται από την ΠΕΠΣΣ και τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου "Βασίλης Παπαδιονυσίου".


Σχετικά με τις διακρίσεις του MVP και του καλύτερου προπονητή, οι δύο νικητές έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΠΣΣ.

dimitrisΔημήτρης Θεοφίλου: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου και τους προπονητές των ομάδων που με ανακήρυξαν καλύτερο παίκτη για την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η διάκριση και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αφού είναι πολύ δύσκολο ένας τερματοφύλακας να κατακτήσει αυτό το βραβείο. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας την περίοδο αυτή Άγγελο Εμμανουηλίδη, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Αρβανίτη, όπως φυσικά και τον πρόεδρο Θόδωρο Ντάρλα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και δυο προπονητές που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην έως τώρα πορεία μου ως τερματοφύλακα, τον Απόστολο Μπελτσίδη και τον Στέφανο Σοϊλεμέ».

vandorosΆλκης Βανδώρος: «Ευχαριστώ θερμά όσους με επέλεξαν και με ψήφισαν ως τον καλύτερο προπονητή της προηγούμενης σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή όταν αναγνωρίζεσαι από τους υπόλοιπους συναδέλφους και από παίκτες αντιπάλων ομάδων. Χαίρομαι πολύ για τη διάκριση και για τον σύλλογο που εκπροσωπώ και που με εκφράζει τόσα χρόνια. Όμως τα πιο πολλά ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, ανήκουν στους παίκτες και στους συνεργάτες μου, Χάρη Γράψα, Γιάννη Ζερβό, Κώστα Ρούπτσο, Πέτρο Πετρίδη. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Η διάθεση για δουλειά και διακρίσεις προέρχεται αποκλειστικά από εκείνους, τους θεωρώ πολύ σημαντικούς σε αυτή τη διάκριση. Αυτοί είναι που οδήγησαν εμένα και την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ είναι ερασιτέχνες κάνουν πρωταθλητισμό. Αφιερώνω το βραβείο σε όσους δεν πίστευαν ότι ο Δούκας ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος, διότι αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους – αθλητές. Στον αείμνηστο Δημήτρη Νικολάου».