Ειδήσεις

Σχολή UEFA B' FUTSAL

bannersal.JPG

Ανακοίνωση για τη νέα Σχολή UEFA B' FUTSAL

Σας ανακοινώνουμε ότι μέσα στο 2016 θα διοργανωθεί Σχολή UEFA FUTSAL B' για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως (δύο ή τρεις μήνες πριν) για το ακριβές διάστημα διεξαγωγής της. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 950€.

Η συγκεκριμένη Σχολή αναφέρεται στους προπονητές Ποδοσφαίρου Σάλας, οι οποίοι έχουν περάσει τα σεμινάρια προπονητικής της ΠΕΠΣΣ μέσα στο 2014, καθώς και σε όσους προπονητές ενδιαφέρονται γενικά για το εν λόγω δίπλωμα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στην ΠΕΠΣΣ (επισυνάπτεται), έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2016. Επίσης μέχρι την ίδια διορία θα πρέπει να καταβάλλουν το πρώτο μέρος τους παραβόλου συμμετοχής (500€)

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη Σχολή, θα ζητηθούν από τους συμμετέχοντες ένα μήνα πριν την έναρξη της Σχολής και τότε θα πρέπει να γίνει και η εξόφληση του παραβόλου (450€).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

• Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω Σχολή, καταβάλλοντας και το ήμισυ του παραβόλου (500€), έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν ταυτότητα πάγκου με επιπλέον παράβολο 50€, ώστε να κάθονται στον πάγκο, μέχρις ότου γίνει η Σχολή.

• Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρακολουθήσουν τη Σχολή, ειδάλλως χάνουν τόσο το παράβολο που έχουν πληρώσει όσο και το δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενη σχολή της ΕΠΟ για την επόμενη τετραετία.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ