Ειδήσεις

Για την "Κιβωτό του Κόσμου"...

kivotos.jpg

Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας μητέρας και παιδιού "Κιβωτός του Κόσμου" είναι αφιερωμένα τα Final-4 Παίδων και Παμπαίδων

Στις δύο διοργανώσεις που θα γίνουν στο κλειστό του Λαυρίου το σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου, η ΠΕΠΣΣ καλεί τα σωματεία - μέλη της να συλλέξουν αγαθά ώστε να προσφερθούν στην "Κιβωτό του Κόσμου", η οποία έχει υπό τη σκέπη της πάνω από 400 παιδιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προσώπου που έχει η ΠΕΠΣΣ, για ακόμη μία χρονιά επιθυμούμε να συνδυάσουμε μία τελική φάση διοργανώσεών μας με την προσφορά στον συνάνθρωπο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε φέτος με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός Του Κόσμου», συνεισφέροντας αγαθά για τα οποία υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Έτσι, ενόψει των Final-4 Κυπέλλων των κατηγοριών Παμπαίδων και Παίδων, που θα διεξαχθούν στο κλειστό του Λαυρίου το σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου 2015, καλούμαστε να προσφέρουμε ότι μπορούμε ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή των περίπου 400 παιδιών που έχει υπό τη σκέπη της ανά την επικράτεια η «Κιβωτός Του Κόσμου».

Το κάλεσμα απευθύνεται τόσο στις ομάδες που μετέχουν στα δύο Final-4 όσο και στα υπόλοιπα σωματεία – μέλη μας, στους γονείς των αθλητών που θα δώσουν το παρών στο Λαύριο, αλλά και σε όλους εμάς που είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσφορά στον συνάνθρωπο. Όσον αφορά στα σωματεία που θα μετέχουν στα Final-4, καλό θα είναι να επικοινωνήσουν άμεσα αυτή την προσπάθεια προς τους γονείς των αθλητών τους.

Ο καθένας μπορεί να φέρει, είτε στο κλειστό του Λαυρίου στις 16 & 17 Μαΐου, είτε στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ (34ου Συντάγματος 49, Ζωγράφου, ώρες 09:00-17:00 έως και την Πέμπτη 21 Μαΐου) ότι επιθυμεί από τα κάτωθι αγαθά:

• Τρόφιμα μακράς διαρκείας,

• Χαρτικά,

• Είδη ατομικής υγιεινής,

• Απορρυπαντικά – καθαριστικά,

• Γραφική ύλη (π.χ. σχολικά είδη)

Όσα αγαθά συγκεντρωθούν, θα αποδοθούν στην «Κιβωτό Του Κόσμου», σε ειδική εκδήλωση, τις επόμενες ημέρες μετά τις δύο διοργανώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνείστε με τη Γραμματεία της ΠΕΠΣΣ στο 2107703132. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για συμμετοχή σας σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια!