Ειδήσεις

Ντέρμπι στην Πολιτεία

coupa737.JPG

Το ντέρμπι Δούκας - Αθήνα '90 ξεχωρίζει στην 12η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, τέσσερις μάχες και στη Futsal League

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής και θα διεξαχθούν οι αγώνες σε τρεις δόσεις όπως κάθε εβδομάδα. Δυο αγώνες θα γίνουν το Σάββατο, ένας την Κυριακή Κυριακή και δυο την Δευτέρα, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ (14/1, 17:30), με την Ένωση να βρίσκεται στη 2η θέση στην ισοβαθμία με τον Δούκα, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ίδιους βαθμούς (31), ίδια διαφορά τερμάτων (+58) και είχαν έρθει ισόπαλοι στο μεταξύ τους ματς (1-1). Απλά, ο ΑΣΕΔ έχει καλύτερη επίθεση (77 γκολ έναντι 69). Ο Δικέφαλος θέλει να διατηρηθεί σε νικηφόρα τροχιά, ενώ η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου να είναι είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί.

Την ίδια μέρα στις 21:30, ο Ερμής Ζωγράφου φιλοξενεί τη Σαλαμίνα στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία, με τον τέταρτο Ερμή να έχει 17 βαθμούς και τους πέμπτους νησιώτες να έχουν δύο λιγότερους.

Την Κυριακή (15/1) στις 21:00 ο προτελευταίος του πίνακα Πήγασος αναμετράται με την Κόμπρα και η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θέλει το τρίποντο για να περάσει πάνω από τη Λάρισα και να φτάσει τους δέκα βαθμούς. Όσο για την ομάδα του Βύρωνα, μετράει 12 βαθμούς και θέλει να φτάσει Ικόνιο και Σαλαμίνα που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία.

Την Δευτέρα (16/1) στις 19:15 διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Δούκα και την Αθήνα '90, με τους πρωτοπόρους και περσινούς νταμπλούχους να είναι τυπικά γηπεδούχοι, αφού το ματς γίνεται στην Πολιτεία. Στους 31 βαθμούς βρίσκονται οι μπλε, στους 25 το Καλτσέτο και το ματς είναι οριακό και όλα τα αποτελέσματα ανοικτά.

Τέλος, στις 21:00 στο Πέραμα γίνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με το Ικόνιο και οι ερυθρόλευκοι είναι τυπικά γηπεδούχοι σε αυτό το ματς. Ουραγός ο Ολυμπιακός χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, στους 13 βρίσκεται το Ικόνιο που θέλει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

*Στο πρωτάθλημα της Futsal League διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική. Για τον Α' Όμιλο, το Σάββατο στις 11:30 διεξάγεται ο αγώνας Σάμος - Ηνίοχος και την Δευτέρα στις 20:30 το Θρακομακεδόνες - Δήμος Κορυδαλλού. Για τον Β' Όμιλο, το Σάββατο στις 17:30 οι Τράχωνες Αλίμου φιλοξενούν την ΑΕ Ψυχικού και την Κυριακή στις 15:00 το Κατενάτσιο αναμετράται με την Υπεροχή Τρικάλων.