Ειδήσεις

Λαμπερή βραδιά στη μεγάλη γιορτή της σάλας

allstargame.jpg

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο All Star Game Futsal στο κλειστό των Ιλισίων στο φινάλε του 2022

Το 9ο All Star Game πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια και αποτέλεσε τη μεγάλη γιορτή της σάλας λίγα 24ωρα προτού πούμε "αντίο" στο 2022.

Στον αγώνα επίδειξης που άνοιξε τη βραδιά, οι μπλε All Stars του Γιάννη Μοστριού επικράτησαν με 4-3 των λευκών All Stars του Θανάση Τσακανίκα. Μάλιστα, έγιναν δύο ημίχρονα των 25 λεπτών το καθένα και οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, δίχως σκοπιμότητες και άγχος για το αποτέλεσμα.

Ο Καράμπελας στο 3' πέτυχε αυτογκόλ και στο 8' ο Σεΐτι έκανε το 1-1 για τους λευκούς. Οι μπλε προηγήθηκαν εκ νέου στο 15' με τον Κοντογεώργη, ο Τσίνας στο 18' έφερε το ματς στα ίσια, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τους Κοντογεώργη (35') και Τσέπα (38') για το 4-2 των μπλε. Ο Γρηγοράκος στο 41' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, λίγο πριν τις βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς, μίλησε στην κάμερα της Ntelos Media για το κανάλι της Ένωσης στο YouTube και ανέφερε: "Χρόνια πολλά σε όλους. Να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες για όλους. Ολοκληρώθηκε το All Star Game με μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά έδειξαν τις ικανότητές τους, ευχαριστηθήκαμε, είναι διασκεδαστικό άλλωστε αυτό και τώρα έρχεται το κυρίως κομμάτι που είναι η βράβευση των κόπων των παιδιών αυτών για όλη την προηγούμενη χρονιά. Για το 2023 εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα και να πετύχουν όλοι τους στόχους τους. Όποιοι είναι αυτοί, εντός και εκτός γηπέδων".

Η Ένωση βράβευσε τον Δήμο Ζωγράφου για την βοήθειά του στο άθλημα, ενώ τιμητική πλακέτα έλαβαν και δύο θρυλικές μορφές του futsal, οι Σωκράτης Μουρδουκούτας και Λευτέρης Κουβαράς για την προσφορά τους στη σάλα. Ακολούθως, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής περιόδου 2021-21:

MVP: Vinicius Souza Martins (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

Best Coach «Βραβείο Δημήτρης Νικολάου»: Γιάννης Μοστριός ( ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

Πρωτοεμφανιζόμενος «Βραβείο Κων/νος Λεκκάκος»: Λέανδρος Τάνκας (ΓΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ)

Πιο Βελτιωμένος: Μανώλης Τσέπας (ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Ζέρβας (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

Καλύτερος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδουλής

ALL STAR 5άδα (Βραβεία «Ευάγγελος Παλάντζας»)
1. Δημήτρης Ζέρβας (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)
2. Vinicius Souza Martins (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)
3. Λάμπρος Τσίνας (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)
4. Μάριος Ντάτις (ΑΕΚ)
5. Γιώργος Καράμπελας (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)