Ειδήσεις

Μάνος: "Δεν φοβόμαστε την Πολωνία"

MANOSSS.jpg

Ο Αντώνης Μάνος μίλησε στο σάιτ της ΠΕΠΣΣ για τη μάχη της Εθνικής με την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Αντώνης Μάνος μίλησε στο σάιτ της ΠΕΠΣΣ για τη μάχη της Εθνικής μας ομάδας με την Πολωνία στα προκριματικά του main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της γαλανόλευκης, αλλά και στην προσέγγιση της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης.

"Μετά την πρόκριση και τις πολύ καλές εμφανίσεις στη Μολδαβία, τη Δευτέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με την Πολωνία, στο πρώτο ματς του main round των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τον Αύγουστο, δουλεύουμε συγκεκριμένα τακτικά κομμάτια τα οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Η Πολωνία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και βλέποντας ρεαλιστικά αποτελεί και το φαβορί του αγώνα.

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας ειναι αρκετά δουλεμένη, με εκπληκτικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια με παρουσία σε τελική φάση Euro και πολύ καλά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Ωστόσο, δε φοβόμαστε καθόλου το ματς, ξέρουμε πως μονο κερδος υπάρχει απο τέτοιους αγωνες στην προσπάθεια που κάνουμε για να 'μεγαλώνουμε' την Εθνική μάδα. Η αποστολή για την Πολωνία απαρτίζεται απο αρκετούς νέους παιχτες σε ηλικία αλλα κ νεοεμφανιζομενους με την Εθνικη Ανδρών που ομως διακρίνονται στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, το χρονικό σημείο δεν ειναι και το καλύτερο αφού το πρωτάθλημα δεν εχει ξεκινήσει ακόμα και πέραν των παιχτων του Δούκα που εχουν ηδη τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τους, οι υπόλοιποι ελλείψει αγώνων ίσως στερούνται σε ρυθμό. Όπως και να έχει όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο παρκέ και να κερδίσουμε κάτι καλό από το παιχνίδι".