Ειδήσεις

Καλή επιτυχία στον Δούκα

termafutsal.jpeg

Ο Δούκας μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του UEFA Futsal Champions League και η φουτσαλική οικογένεια εύχεται καλή επιτυχία

Ο πρωταθλητής Δούκας ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του UEFA Futsal Champions League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 24-27 Αυγούστου στο κλειστό του Κορυδαλλού. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας Piast Gliwice, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Nistru Chişinău και η πρωταθλήτρια Ισραήλ Technion Haifa βρίσκονται στο διάβα των "μπλε".

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση (main round) της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 25-30 Οκτωβρίου.

Ο ΑΣΕΔ μπήκε στην κλήρωση από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δούκας βρίσκεται στην 32η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA μεταξύ των 55 συλλόγων που συμμετέχουν φέτος, έχοντας 1.833 βαθμούς.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΣΣ εύχεται ολόθερμα καλή επιτυχία στον εκπρόσωπό μας στον σπουδαίο αυτό θεσμό. Σύσσωμη η φουτσαλική οικογένεια στέκεται στο πλάι του Δούκα, προκειμένου να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και να προκριθεί στην επόμενη φάση.