Ειδήσεις

3η Σχολή National C Futsal

bannersal.JPG

H 3η Σχολή NATIONAL C FUTSAL θα πραγματοποιηθεί 11-18 Ιουλίου. Η λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής είναι η 28η Ιουνίου

H διενέργεια της 3ης Σχολής NATIONAL C FUTSAL, σύμφωνα με το Εκπαιδευτικό Τμήμα της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 11/07 έως 18/07/2021.

Εκπαιδευτές της Σχολής θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Βασσάλος και Στέφανος Σοϊλεμές, ενώ η λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής είναι η Δευτέρα 28/06/2021. Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 350€ (250€ υπέρ ΕΠΟ και 100€ υπέρ ΠΕΠΣΣ), με ξεχωριστή κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΠΟ και της ΠΕΠΣΣ και υποχρεωτική αποστολή των αποδεικτικών κατάθεσης στο email της ΠΕΠΣΣ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει ο ενδιαφερόμενος, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, στον τομέα Ανάπτυξη Ποδοσφαίρου & Εκπαίδευση.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΟ: 5082-021433-637: 250€
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΠΣΣ: 5057-040196-072: 100€

Ωστόσο, επειδή η εν λόγω Σχολή είχε ανακοινωθεί πριν την καραντίνα του περασμένου Νοεμβρίου, καλούνται όσοι υποψήφιοι είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, να επιβεβαιώσουν οριστικά τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή 19/06/2021, αποστέλλοντας σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ενώ θα χρειαστεί να εκδώσουν εκ νέου: α) αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών μηνών, β) πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών μηνών και γ) ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο και καρδιολόγο, όχι παλαιότερο των δύο μηνών, καθώς εκείνα που είχαν εκδώσει, πλέον έχουν λήξει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ

Συνημμένα σας στέλνουμε και την αίτηση, πατώντας ΕΔΩ.