Ειδήσεις

Stoiximan Cup: Τα ζευγάρια του Final-4

coupa737.JPG

Το Νέο Ικόνιο απέκλεισε τον Δούκα στο Stoiximan Cup, ο Ερμής τον Παναθηναϊκό και ο Ηνίοχος το Φάληρο. Έχει περάσει και η Σαλαμίνα

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα ο Ερμής Ζωγράφου επιβλήθηκε 6-3 του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ιλισίων και προκρίθηκε στο Final-4 του Stoiximan Cup, όπου τον περιμένει η Σαλαμίνα, η οποία πέρασε bye. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα βρέθηκε πίσω με 2-1, αλλά το γύρισε σε 5-2, για να ακολουθήσει από ένα τέρμα των δυο ομάδων. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι είχε αποκλείσει την ΑΕΚ στους "16".

Το Νέο Ικόνιο προκρίθηκε επίσης στο Final-4, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι τον πρωταθλητή Δούκα. Ο αγώνας στο κλειστό του Πέραματος ήταν συγκλονιστικός, οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 5-5 στην κανονική διάρκεια και 7-7 στην παράταση, για να επικρατήσει η ομάδα των Ζάχου-Καρασάββα με 7-6 στα πέναλτι (14-13 το συνολικό σκορ του αγώνα) και θα ανταμώσει με τον Ηνίοχο.

Τέλος, η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επιβλήθηκε 6-1 του Φαλήρου στο κλειστό του ΔΑΪΣ και πέρασε στην τελική 4άδα του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, ακολούθως με 5-0, μείωσαν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Πολποτίνη, για να διαμορφωθεί στη συνέχεια το τελικό σκορ.

Την Παρασκευή, 8 Μαΐου, ο Ηνίοχος αντιμετωπίζει το Νέο Ικόνιο, ενώ στις 21:30 ο Ερμής Ζωγράφου κοντράρεται με την Σαλαμίνα. Την Κυριακή, 10 Μαΐου, διεξάγεται στις 19:30 ο μεγάλος τελικός.