Ειδήσεις

Προσωπική δήλωση του Νίκου Αυλωνίτη

avlonitis19.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε προσωπική δήλωση για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Τα τελευταία 24ωρα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας συντονισμένης και οργανωμένης προσπάθειας σπίλωσης τόσο του ονόματός μου όσο και του ποδοσφαίρου σάλας.

Η πορεία μου στο άθλημα από το 1997 είναι γνωστή σε όλους και κανείς δεν έχει να μου προσάψει το παραμικρό όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ τη σάλα και την Ένωση από διάφορα πόστα. Έχουν γνώση οι φύλακες και η αλήθεια θα λάμψει πολύ σύντομα.

Έχω αποδείξεις για να αποκρούσω όλες τις εναντίον μου κατηγορίες και σίγουρα δεν πρόκειται να μείνω άπραγος. Δεν θα αφήσω κανέναν να διασύρει ούτε εμένα, ούτε το άθλημα που τόσο αγαπάμε και για το οποίο δίνουμε την ψυχή μας καθημερινά, προκειμένου να το δούμε εκεί που ονειρευόμαστε. Όσοι επιζητούν την οπισθοδρόμηση, δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Απευθύνομαι και στα σωματεία που έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση των τελευταίων εκλογών, προκειμένου να καταθέσουν γραπτώς για το αν συνέβησαν ή όχι όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμαστε. Δεν πρόκειται να μείνει τίποτα εν κρυπτώ. Όλα στα φως, λοιπόν, με διαφάνεια και υπευθυνότητα.