Ειδήσεις

Πάνου: "Είμαι καλά στην ΑΕΚ, είναι αμοιβαίο"

panouaek.jpg

Ο Κωνσταντίνος Πάνου μίλησε στο 5x5hellas.gr για την επιτυχία της ΑΕΚ να περάσει στους "32" του UEFA Futsal Champions League

Σημείωσε δυο πολύ όμορφα γκολ και ήταν καταλυτικός στη μεγαλειώδη πρόκριση της ΑΕΚ στους "32" του UEFA Futsal Champions League απέναντι στην Αράζ από το Αζερμπαϊτζάν. Ο Κωνσταντίνος Πάνου μίλησε στο 5x5hellas.gr για τη νίκη της ομάδας του, την δική του καταλυτική παρουσία, το ρόλο που παίζει ο κορονοιός, τις επόμενες φουρνιές και για το μέλλον του στους κιτρινόμαυρους και μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα γνωμικό λέει πως "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη". Πόσο πιο ψηλά βλέπετε;

"Σίγουρα κάθε ματς στην Ευρώπη σού προκαλεί από δέος και σεβασμό ανεξάρτητα απ την ομάδα, πόσω μάλλον όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Αράζ. Η προετοιμασία μας ήταν δυο εβδομάδες και για κάποια παιδιά χωρίς ξεκούραση λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Σίγουρα, το 'ελευθερο' της κυβέρνησης μάς βοήθησε και γι' αυτό ευχαριστούμε την διοίκησή μας που το κανόνισε".

Η Αράζ είναι ομάδα πιο έμπειρη και θεωρητικά πιο ποιοτική. Στο γήπεδο όμως σταθήκατε εξαιρετικά. Πόσο καλή ήταν η προετοιμασία σας γι' αυτό το ματς;

"Η προετοιμασία απ' ότι φάνηκε, ήταν πολύ καλή, καθώς παίξαμε 50λεπτο παιχνίδι και δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας σε κανένα λεπτό που είναι πολύ σημαντικό".

Ένα σχόλιο για τις δικές σου γκολάρες και ειδικά για το πρώτο που ήταν για highlight.

Είμαι χαρούμενος για τα γκολ, κυρίως γιατί νιώθω ότι βοήθησα την ομάδα μου και ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκαν. Αυτό κρατάω και αυτό μου δίνει δύναμη για την συνέχεια".

Υπήρξε στιγμή στο ματς που φοβήθηκες και σκέφτηκες "σκούρα τα πράγματα";

Όσο για το άγχος ή φόβο δεν είχα σε καμία στιγμή. Γι' αυτό φταίνε οι συμπαίκτες σου σε μια ομάδα, όταν δυσκολεύει το ματς ή είσαι σε δόσκολο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι, να τους κοιτάς και να σου δίνουν δύναμη".

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε και την πρόκριση της Εθνικής. Ανεβαίνει το ελληνικό futsal;

"Ζούμε έναν μήνα που μας έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές, φουτσαλικές και οι παίκτες και της ΑΕΚ και της Εθνικής έχουν δώσει ψυχή και πολύ χρόνο για να έχει ανοδική πορεία το άθλημα. Θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ελπίζω πλέον μικρά παιδιά να μας βλέπουν και να θέλουν να παίξουν και αυτά κάποτε σ' αυτό το επίπεδο και ισως αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Αν το έχουμε καταφέρει, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα απ' αυτές τις εμφανίσεις".

Ο κορονοϊός πόσο επηρεάζει τα πράγματα;

"Ο κορονοϊός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που απ' ότι φαίνεται θα κρατήσει καίρο ακόμα. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο, παρόλα αυτά προσαρμοζόμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί πάνω απ' όλα είναι η υγεία η δικιά μας και των δικών μας ανθρώπων".

Το δικό σου μέλλον είναι εδώ ή θέλεις κάποια στιγμή να φύγεις και πάλι στο εξωτερικό;

"Είμαι καλά την ΑΕΚ, νιώθω καλά και είναι αμοιβαίο. Αν δεν σταματήσει να υπάρχει αυτό, δεν θα ήθελα να φύγω. Παρ' όλα αυτά, δεν κλείνω πόρτες και το να εκπροσωπείς το ελληνικό φούτσαλ είναι τρομερό συναίσθημα!".