Ειδήσεις

Αγωνιστική των εκπλήξεων

ballfutsal.jpg

Η ΑΕΚ έκανε το 5Χ5, το Φάληρο νίκησε τον Παναθηναϊκό, η Κόμπρα έφερε ισοπαλία με τον Ηνίοχο, ενώ τρίποντο πήραν οι Δούκας, Νέο Ικόνιο και Ερμής

Η 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League επιφύλασσε ορισμένα αποτελέσματα που πολλοί ίσως δεν τα περίμεναν. Η μόνη ομάδα που ως τώρα δεν έχει βαθμολογική απώλεια, είναι η ΑΕΚ του Γιάννη Ζιάβα.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει το Νέο Ικόνιο, το οποίο πέρασε νικηφόρα (και) από το Ρέθυμνο, κάνοντας το 4 στα 5 και έχει ήδη 12 βαθμούς στο σακούλι τους. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν δίκαια με 5-1, έχοντας τον Γκεγκάι σε σπουδαία ημέρα με χατ τρικ. Στους τέσσερις βαθμούς είναι οι Κρητικοί.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη του Ερμή Ζωγράφου απέναντι στον Ηνίοχο πριν μερικές ημέρες και αποδεικνύεται ότι βρίσκει τα πατήματά του. Το φετινό σύνολο του Θανάση Τσακανίκα είναι δυνατό και χρειάζεται χρόνο για να δέσει, έχοντας μπει αργότερα απ’ όλες τις άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Ερμής επικράτησε με 4-2 της Σαλαμίνας στα Ιλίσια και έφτασε τους έξι βαθμούς, με ματς λιγότερο. Τέσσερις πόντους έχει η ομάδα του Χαράλαμπου Συντζανάκη.

Την 4η φετινή του νίκη πανηγύρισε ο Δούκας, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ολυμπιάδα, η οποία κατέβηκε με επτά παίκτες στον αγώνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας. Στον αντίποδα, οι μπλε παρουσιάστηκαν με εννέα παίκτες, παίρνοντας το τρίποντο με 7-1 στο ΔΑΪΣ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 14-1 του Αιολικού-Καλλιθέα στο κλειστό του Εσπέρου και έκανε το 5Χ5 στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα ως η μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια βαθμών, ενώ αυτή του Σταύρου Μαυράκη έχει τέσσερις πόντους.

Η νεοφώτιστη Κόμπρα προηγήθηκε 2-0 του Ηνίοχου, ισοφαρίστηκε 2-2 και οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο κλειστό του Βύρωνα, ενώ την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε το Φάληρο, το οποίο επικράτησε 4-3 του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις στο ματς λόγω Covid-19. Ήταν μεγάλη η επιτυχία για την ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη.