Ειδήσεις

Τα βλέμματα στο ΔΑΪΣ

coupa737.JPG

Με έξι δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της Stoiximan Futsal Super League, όπου ξεχωρίζει το Δούκας - Ολυμπιάδα στο ΔΑΪΣ

Έξι δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Stoiximan Futsal Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου γίνονται ματς αμφίρροπα και ξεχωρίζει το Δούκας - Ολυμπιάδα στο ΔΑΪΣ.

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, στις 17:00 το Ρέθυμνο φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν το 4 στα 5, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Περάματος έχει... φόρα και ψυχολογία, αλλά οι Κρητικοί δεν θα παραδοθούν αμαχητί.

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι Δούκας - Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στο ΔΑΪΣ, ένα από τα πιο κλασικά ζευγάρια της ελληνικής σάλας. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή και αυτή του Παναγιώτη Μπαλάφα για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Στις 21:30, ο Ερμής Ζωγράφου υποδέχεται στο "Αντώνης Φώτσης" τη Σαλαμίνα, με τις δυο ομάδες να έχουν καλή ψυχολογία. Το συγκρότημα του Θανάση Τσακανίκα προέρχεται από το 5-3 απέναντι στον Ηνίοχο και αυτο του Χαράλαμπου Συντζανάκη από το 3-3 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα μάχη στα Ιλίσια.

Μια ημέρα μετά (11/10), η Κόμπρα φιλοξενεί τον Ηνίοχο, ο οποίος θέλει να ρεφάρει την ήττα του από τον Ερμή, αλλά η ομάδα του Βυρώνα θα προσπαθήσει να του χαλάσει τα σχέδια.

Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο Φάληρο στο Χολίδειο, με τους νεοφώτιστους να μην έχουν κάνει ακόμα... σεφτέ, ενώ στις 21:30 ο Αιολικός Καλλιθέα παίζει με την ΑΕΚ, η οποία είναι η μόνη με το απόλυτο ως τώρα στο πρωτάθλημα και θέλει να το επεκτείνει.