Ειδήσεις

Ντέρμπι κορυφής στο Καματερό

ball2019.jpeg

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δούκα

Με ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δούκα στο κλειστό του Καματερού (4/10, 16:00) συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή με εννέα βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν στο ρετιρέ του πίνακα, διατηρώντας το αήττητό τους.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο κλειστό της Πολιτείας το Ρέθυμνο και οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο, αν και οι Κρητικοί προέρχονται από το διπλό στο Βύρωνα με την Κόμπρα και έχουν πολύ καλή ψυχολογία.

Την Κυριακή στις 17:00 διεξάγεται στο Πέραμα το ματς Νέο Ικόνιο - Κόμπρα, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από νίκη κόντρα στον Ερμή σε εξ αναβολής ματς, ενώ στις 18:00 η Σαλαμίνα υποδέχεται το νεοφώτιστο Φάληρο-Elite στο "Ν. Γραμματικός".

Το Σάββατο (3/10, 21:30) ο Ηνίοχος υποδέχεται την Καλλιθέα. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού θέλει να ρεφάρει την ήττα από από τον Δούκα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα των Νοτίων Προαστίων έχει ως τώρα όλα τα αποτελέσματα σε τρεις αγωνιστικές.

Τέλος, το παιχνίδι Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής - Ερμής Ζωγράφου μετατέθηκε και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου.