Ειδήσεις

Σπουδαία ματς και μια αναβολή

futsal12.jpg

Η ΑΕΚ, ο Δούκας, το Ρέθυμνο και το Νέο Ικόνιο νίκησαν για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, αναβολή είχαμε στο Σαλαμίνα - ΠΑΟ

Τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, 26-27 Σεπτεμβρίου, όπου είχαμε τρεις νίκες φιλοξενούμενων και μια γηπεδούχου.

Να τονιστεί ότι αναβλήθηκε το Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία τις επόμενες ημέρες από την ΠΕΠΣΣ. Για την 1η Οκτωβρίου έχει μεταφερθεί το Φάληρο - Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής.

Εξάλλου, στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Ερμής Ζωγράφου - Νέο Ικόνιο, ενώ 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Ηνίοχος - Ερμής Ζωγράφου για τις δυο πρώτες αγωνιστικές της τρέχουσας σεζόν.

Από 'κει και πέρα, η ΑΕΚ έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου, επικρατώντας 9-0 των γηπεδούχων που είναι ακόμα ανέτοιμοι αγωνιστικά, δίνοντας μόλις το πρώτο τους επίσημο ματς. Στον αντίποδα, η Ένωση έκανε το 3Χ3 και έχει ήδη εννέα βαθμούς.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που κρίθηκε 30 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με γκολ του Καραβίδα, ο Δούκας επιβλήθηκε με 5-4 του Ηνίοχου και έκανε επίσης το 3Χ3 στο ξεκίνημα της σεζόν. Στους τρεις πόντους έμειναν οι γαλάζιοι του Γιάννη Μοστριού, αλλά έχουν και ματς λιγότερο.

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με 3-2 στο κλειστό του Βύρωνα απέναντι στην Κόμπρα, ενώ το Νέο Ικόνιο πέρασε με 4-2 από τον Έσπερο, υποχρεώνοντας την Καλλιθέα στην πρώτη ήττα της και κάνοντας... σεφτέ στους βαθμούς.