Ειδήσεις

Ανοιχτά τα γραφεία από Τετάρτη (23/09)

bannersal.JPG

Από Τετάρτη (23/09) τα γραφεία της ΠΕΠΣΣ θα είναι και πάλι ανοιχτά, καθώς ολοκληρώνεται η προληπτική καραντίνα του προσωπικού

Αρ.πρωτ.: 8226
Ημερομηνία: 22/09/2020

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Επιτροπή Διαιτησίας ΠΕΠΣΣ
ΘΕΜΑ: Λειτουργία γραφείων ΠΕΠΣΣ από Τετάρτη 23/09/2020

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας ανακοινώνουμε ότι από την Τετάρτη 23/09/2020 τα γραφεία της ΠΕΠΣΣ θα είναι και πάλι ανοιχτά, καθώς ολοκληρώνεται η προληπτική καραντίνα του προσωπικού. Ωστόσο, οι εργασίες που περιγράφονται παρακάτω, θα εξακολουθήσουν να γίνονται εξ αποστάσεως:

1. Πληρωμές: Παραβόλων, Δελτίων, Πιστοποιήσεων, Πειθαρχικών και πάσης άλλης φύσης πληρωμές, θα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω του τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR6901720570005057040196072, με σχετική κοινοποίηση στην ΠΕΠΣΣ του αποδεικτικού κατάθεσης, ώστε να εκδίδεται η απόδειξη.

2. Κατάθεση Αιτήσεων Μεταβολών για έκδοση δελτίων ΕΠΟ ή ΠΕΠΣΣ: Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία της ΠΕΠΣΣ και μόνο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τα παρακάτω:

1. Δελτία που έχουν εκδοθεί και που έχουν εξοφληθεί
2. Πιστοποιήσεις πάγκου που έχουν εξοφληθεί

Επίσης, η Γραμματεία της ΠΕΠΣΣ θα παραλαμβάνει (έστω και με κούριερ) ΜΟΝΟ τους φακέλους των υποψηφίων προπονητών για τα επόμενα γκρουπ της Σχολής National C Futsal και πάλι μόνο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Σημειώνουμε ότι ο φάκελος θα πρέπει να είναι πλήρης.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο EKT. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ