Ειδήσεις

Οι αγώνες της Εθνικής με τον Ζιάβα

hellas.jpg

Το 5x5hellas.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει τα αποτελέσματα της Εθνικής από τότε που ανέλαβε την γαλανόλευκη ο Γιάννης Ζιάβας

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Γιάννης Ζιάβας ανέλαβε ομοσπονδιακός προπονητής και στόχος του ήταν να καθοδηγήσει την γαλανόλευκη στην επόμενη μέρα έπειτα από μια περίοδο στασιμότητας. Το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα θα πάλευε για να επαναφέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε επιτυχίες.

Η Εθνική έχει δώσει δέκα αγώνες στο εξωτερικό με τον Γιάννη Ζιάβα ως εκλέκτορα και αναμφίβολα η επιτυχία ήρθε στην προ-προκριματική φάση στη Μάλτα, όπου πήρε την πρόκριση για τα playoffs και περιμένει τις μάχες του Νοεμβρίου με την Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, έχει συμμετάσχει στο Autumn Cup, με απολογισμό τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, είχε δυο ήττες και μια νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά τους τέσσερις βαθμούς συγκομιδή και την 2η θέση στη Μάλτα στον δρόμο για τα τελικά που είναι ένας μεγάλος στόχος για την Εθνική μας.

Autumn Cup:

Ουγγαρία - Ελλάδα 1-0
Βοσνία - Ελλάδα 4-1
Κουβέιτ - Ελλάδα 5-1
Σλοβενία - Ελλάδα 2-1

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Σκόπια - Ελλάδα 5-3
Αλβανία - Ελλάδα 5-3
Σαν Μαρίνο - Ελλάδα 1-3

Προ-προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

Πολωνία - Ελλάδα 5-2
Μάλτα - Ελλάδα 1-1
Σουηδία - Ελλάδα 3-4