Ειδήσεις

Ζιάβας: "Πλάνο προετοιμασίας για Τουρκία"

ZIAVAS 2.JPG

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ζιάβας, έκανε δήλωση στο σάιτ της ΠΕΠΣΣ για τις επικείμενες μάχες της Εθνικής μας ομάδας με την Τουρκία

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις διοργανώσεις της και όσον αφορά στο ποδόσφαιρο σάλας και στα προκριματικά των playoffs του Euro 2022, έγινε γνωστό ότι οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία θα γίνουν από τις 2 ως τις 11 Νοεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ζιάβας, έκανε δήλωση στο σάιτ της ΠΕΠΣΣ για τις επικείμενες μάχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους γείτονες και ανέφερε πως  έχει ετοιμάσει ένα πιθανό πλάνο προετοιμασίας, ώστε να γίνει μια πρώτη αρχική κουβέντα και με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Όπως είναι γνωστό, ορίστηκαν από την UEFA οι ημερομηνίες για τα ματς playoffs εναντίον της Τουρκίας για το διάστημα μεταξύ 2-11 Νοεμβρίου. Καταρχήν, αυτή είναι από μόνη της άλλη μια θετική είδηση για το futsal και την πορεία για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ταυτόχρονα, θεωρώ ότι και το συγκεκριμένο διάστημα είναι μια καλή επιλογή, καθώς οι παίκτες θα είναι ήδη σχεδόν 3 μήνες πίσω στην ενεργή δράση και πλέον τότε σε πλήρη ρυθμό δυνατών προπονήσεων και το σημαντικότερο σε πλήρη ρυθμό αγώνων πρωταθληματος.

Έχοντας τις παραπάνω ημερομηνίες στα χέρια μου, έχω ετοιμάσει ένα πιθανό πλάνο προετοιμασίας της ομάδας μας, ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνουμε μια πρώτη αρχική κουβέντα και με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας".