Ειδήσεις

Άνοδος στα views των videos της ΠΕΠΣΣ

ball2019.jpeg

Πολύ μεγάλη άνοδος παρατηρείται στα views των videos της ΠΕΠΣΣ στο YouTube την φετινή σεζόν σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή

Η ΠΕΠΣΣ έχει επενδύσει αρκετά στο κομμάτι των VIDEOS είτε αφορά τις απευθείας μεταδόσεις πολλών αγώνων του πρωταθλήματος είτε τις μαγνητοσκοπημένες και τα highlights απ' όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Σύμφωνα με τα google analytics, από την 1η Αυγούστου 2019 μέχρι την 12η Μαΐου όταν και έγινε η σχετική μέτρηση, τα VIDEOS έχουν συνολικά views 232.976, περίπου 100.000 περισσότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα views έναν χρόνο πριν.

Από αυτά, τα 70.000 -όπως δείχνουν οι μετρήσεις- αφορούν τις ζωντανές μεταδόσεις των τρέχουσας σεζόν. Τα νούμερα δείχνουν πως περισσότεροι άνθρωποι ασχολήθηκαν, περισσότερα μάτια είδαν futsal και αυτό μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το νούμερο μάλιστα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε αυτό το "νεκρό" αγωνιστικά δίμηνο εξαιτίας του κορονοϊού, όπου θα διεξάγονταν αγώνες για την τετράδα του πρωταθλήματος και μετέπειτα για τη μάχη του τίτλου που θα "εκτόξευαν" το ενδιαφέρον.

Το άθλημα με σταθερά βήματα εξελίσσεται, περισσότερος κόσμος το μαθαίνει όπως φανερώνουν οι αριθμοί και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη απ' όλη την οικογένεια της σάλας. Να γίνονται shares τα videos, να μοιράζεται και σε ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν έβλεπαν ποδόσφαιρο σάλας και μπορούν να το μάθουν και να το αγαπήσουν.