Ειδήσεις

H συνέντευξη του Νίκου Αυλωνίτη

avlonitis19.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη και απάντησε για όλα τα "καυτά" θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο σάλας

Για πολλά ζητήματα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Ένωσης στο YouTube, την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε ο επίσημος συνεργάτης της, το Sportshero.

Ο ίδιος απάντησε για ποιους λόγους αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί ανακηρύχθηκε πρωταθλητής και δεν μπήκε παύλα στην φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και για το αν πράγματι η ΠΕΠΣΣ δεν εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια που είχε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο αν υπήρχε παρατυπία στο να γίνει το Ρέθυμνο - Καλλιθέα της κανονικής περιόδου κατά την διάρκεια των playoffs, ενώ αναφέρθηκε και στο format του επόμενου πρωταθλήματος με 14 ομάδες και δυο ομίλους.

Απάντησε στην ανακοίνωση του Μινώταυρου και στην επιστολή του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει κουβέντα και για την Εθνική ομάδα.

Πατήστε εδώ και ακούστε όλη τη συνέντευξη του προέδρου της ΠΕΠΣΣ