Ειδήσεις

Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

avlonitiss.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της σάλας για τη δοκιμασία που περνάει όλος ο κόσμος με τον κορονοϊό

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ελληνικού futsal για τη δοκιμασία που περνάει όλος ο κόσμος με τον κορονοϊό και τονίζει πως πρέπει όλοι να μείνουμε μέσα, ώστε να τα ξαναπούμε σύντομα στα γήπεδα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου σάλας,

Οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες, που είναι η συνέπεια της ταχύτατης εξάπλωσης του νέου κορονοϊού σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως όλες οι δραστηριότητες, έτσι και ο αθλητισμός έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, περνώντας μοιραία σε δεύτερη μοίρα, καθώς σε καθημερινή βάση το υγειονομικό προσωπικό της πατρίδας μας δίνει τη δική του μεγάλη μάχη.

Από την πλευρά μου, θέλω να ευχηθώ ότι αυτές οι δύσκολες στιγμές που περνάμε, να μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο συνειδητοποιημένους ως κοινωνικό σύνολο και ως άτομα και ότι η επόμενη μέρα να μας βρει υγιείς και ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα που υπηρετούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια, το ποδόσφαιρο σάλας.

Μένουμε μέσα, για να τα πούμε σύντομα στα γήπεδα!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΠΕΠΣΣ"