Ειδήσεις

ΠΑΟ και Μινώταυρος στα ημιτελικά

maxresdefault.jpg

Οι Παναθηναϊκός και Μινώταυρος διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι σε Ηνίοχο και Ολυμπιάδα, ανταμώνοντας με Δούκα και ΑΕΚ αντίστοιχα

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League, καθώς νίκησε 2-1 τον Ηνίοχο στο ΔΑΪΣ και με συνολικές νίκες 2-0 απέκλεισε τους γαλάζιους.

Πλέον, θα ανταμώσει με τον Δούκα, ο οποίος είχε περάσει απευθείας στην τετράδα μέσω της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο. Οι Ζιάκας και Θεοδωρής σκόραραν για τους πράσινους, ο Τριαντάφυλλος για τον Ηνίοχο.

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος προκρίθηκε και ο Μινώταυρος, ο οποίος πέτυχε και δεύτερη νίκη απέναντι στην Ολυμπιάδα, πιο εύκολα σε σχέση με το πρώτο ματς στον Ταύρο, όπου επιβλήθηκε με γκολ 17 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με 5-2 από την Αγία Παρασκευή και με 2-0 νίκες συνεχίζουν το… ταξίδι τους, όπου περιμένει η πρώτη της κανονικής περιόδου, ΑΕΚ. Η Σάντα προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά το δεύτερο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα των Κεραμυδά - Σοϊλεμέ.