Ειδήσεις

Το ντέρμπι στο Καρπενήσι, νίκη το Φάληρο

ball2019.jpeg

Το Καρπενήσι πήρε το ντέρμπι με την Κόμπρα, νίκες και για Φάληρο, ΑΕΚΑ και Αναγέννηση Θρακομακεδόνων

Την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα της Futsal League πανηγύρισε το Φάληρο, το οποίο προελαύνει στην κούρσα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη αγωνίστηκε με τον Αδέσποτο, νικώντας με 5-2. Δυο γκολ έβαλε ο Ντέλος για τους νικητές και από ένα οι Βλυσίδης, Λούκας και Συνοδινός, ενώ οι Μινέτος και Τριανταφύλλης σκόραραν για τους φιλοξενούμενους. Το Φάληρο έφτασε τους 33 βαθμούς, ενώ ο Αδέσποτος είναι πέμπτος με 14.

Το Καρπενήσι συνεχίζει την πολύ καλή φετινή του πορεία, νικώντας με 4-2 την Κόμπρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Δυο γκολ ο Κατσαδούρος και Παχής για τους νικητές, οι Κόγκας και Καρπέτας σκόραραν για το συγκρότημα του Βύρωνα. Το Καρπενήσι έφτασε τους 25 βαθμούς σε δέκα ματς έναντι 23 της Κόμπρα με παιχνίδι παραπάνω.

Δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και για την ΑΕΚΑ, η οποία έφτασε τους επτά βαθμούς και ξεπέρασε την Σάμο, η οποία έμεινε στους έξι, αλλά έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα. Η ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου επιβλήθηκε εύκολα με 7-0 των νησιωτών, που έχουν επίσης δυο νίκες φέτος και επτά ήττες.

Τέλος, η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων επιβλήθηκε 7-2 του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 16 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας έναν βαθμό.