Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία

nike12.JPG

Ένα εξ αναβολής ματς για την 19η αγωνιστικής και έξι μάχες για την 21η περιλαμβάνει το μενού της μεγάλης κατηγορίας

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League φτάνει προς το φινάλε της και κρίνονται όλες οι θέσεις τόσο για τα playoffs όσο και για τη μάχη της παραμονής.

Κατ' αρχάς, το Σάββατο (15/2) στις 15:00 γίνεται το εξ αναβολής ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Ρέθυμνο για την 19η αγωνιστική και ακολούθως ξεκινά η δράση για την 21η αγωνιστική, η οποία είναι χωρισμένη στα τρία.

Την ίδια ημέρα στις 22:00 θα γίνει ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Ηνίοχο και τον Δούκα στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης", με τους γηπεδούχους να θέλουν να κλειδώσουν την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs και τους φιλοξενούμενους να μην έχουν άγχος, καθώς έχουν εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Πάντως, θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους και να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι ενόψει της συνέχειας.

Την Κυριακή (16/2) γίνονται τρία παιχνίδια. Στις 16:00, η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει να κλειδώσει την πρώτη θέση που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και υποδέχεται το Ρέθυμνο που καίγεται πλέον για βαθμούς σε κάθε ματς, αλλά θα έχει δώσει και αγώνα με το τριφύλλι ένα 24ωρο πριν. Οι Κρητικοί θα ρίξουν το βάρος τους στα άλλα δυο ματς που θα έχουν να δώσουν, ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση που στέλνει στη Futsal League.

Στις 16:45 γίνεται το Σαλαμίνα - Μινώταυρος στο "Ν. Γραμματικός", με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των playoffs, ενώ στις 21:00 η Καλλιθέα φιλοξενεί τον Ερμή, ο οποίος θα ξέρει ως τότε αν θα διεκδικεί την έκτη θέση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στο Χολίδειο και έχουν καλή ψυχολογία. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το συγκρότημα του Σταύρου Μαυράκη.

Τέλος, την Δευτέρα (17/2) στις 22:00 γίνεται το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Παναθηναϊκό, όπου και οι δυο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση και αναμένεται να πέσουν κορμιά στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, ενώ στις 22:45 γίνεται το Elite - Νέο Ικόνιο, όπου καμία ομάδα δεν θα έχει άγχος και θα παίξουν για την υστεροφημία τους και το θέαμα.