Ειδήσεις

Νίκησαν τα φαβορί

ballfutsal.jpg

Το Φάληρο νίκησε με 7-3 την ΑΕΚΑ και συνεχίζει ακάθεκτο την προέλασή του στη Futsal League, νίκες για Κόμπρα και Αδέσποτο

Με τον Ντέλο να σημειώνει τέσσερα τέρματα, το Φάληρο νίκησε την Α.Ε. Καλαμάκι-Άλιμος με 7-3 για την 11η αγωνιστική της Futsal League και έφτασε τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την προέλασή της στο δρόμο για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη έφτασε τις δέκα νίκες, ενώ η ΑΕΚΑ έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Η Κόμπρα πήρε το τρίποντο απέναντι στην Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και έφτασε τους 23 βαθμούς, αλλά σε δέκα αγώνες. Η ομάδα του Βύρωνα επιβλήθηκε με 7-2 και η Αναγέννηση έμεινε στους 13 βαθμούς, μετρώντας δυο παιχνίδια λιγότερα.

Τέλος, ο Αδέσποτος επικράτησε του ουραγού Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με 5-2 και προσπέρασε την ομάδα των Θρακομακεδόνων, αλλά έχει δυο ματς παραπάνω. Οι γηπεδούχοι μετρούν 14 βαθμούς, ενώ ο Διογένης έμεινε στον έναν, μη έχοντας νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα.