Ειδήσεις

Το Φάληρο έβαλε 29 γκολ στη Σάμο

nike12.JPG

Το Φάληρο επιβλήθηκε με πολύ μεγάλη διαφορά της Σάμου, ενώ η Κόμπρα επικράτησε του Αδέσποτου. Ανατροπή και νίκη για ΑΕΚΑ

Το πρωτοπόρο Φάληρο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάμου, φτάνοντας σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη με 29-1. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με μόλις πέντε παίκτες, ενώ ο Δημήτρης Πολποτίνης έκανε rotation και έδωσε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντέλος με οκτώ τέρματα, με το Φάληρο να φτάνει τους 27 βαθμούς. Επανεμφάνιση του Συριόπουλου έπειτα από πολύ καιρό.

Η Κόμπρα ήταν τυπικά φιλοξενούμενη στον αγώνα με τον Αδέσποτο που έγινε στο κλειστό του Βύρωνα και συνέχισε το νικηφόρο σερί της, επικρατώντας με 5-2 και φτάνοντας τους 20 βαθμούς έναντι 11 του αντιπάλου. Βέβαια, έχει ματς λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚΑ. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1, ο Αδέσποτος προηγήθηκε, αλλά η Κόμπρα κατάφερε μέσα σε ένα τρίλεπτο να προηγηθεί με 4-2, πέτυχε άλλο ένα τέρμα στη συνέχεια και έφτασε σχετικά άνετα στο τρίποντο.

Η ΑΕΚΑ, στην επιστροφή του Βαρβαγιάννη (πέτυχε τέσσερα γκολ), κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού, επικρατώντας με 8-2. Μάλιστα, το Καλαμάκι βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως βρήκε αντίδραση και έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας την πρώτη φετινή νίκη στη Futsal League.

Τέλος, η συνάντηση Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal είχε οριστεί αρχικά για τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30, στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων, όμως αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία (22 ή 23 Φεβρουαρίου), ύστερα από αίτημα των φιλοξενούμενων.