Ειδήσεις

Επιστροφή στη δράση

maxresdefault.jpg

Επιστροφή στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την διακοπή για εθνικές ομάδες και διεξάγονται πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Η διακοπή για τους (επιτυχημένους) αγώνες της Εθνικής έφτασε στο τέλος της και το πρωτάθλημα επανεκκινεί με την εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League. Δυο γίνονται την Τετάρτη (5/2), άλλα δυο την Πέμπτη (6/2), το Δούκας - Μινώταυρος μεταφέρθηκε για τις 12 Φεβρουαρίου (19:00) ενώ είμαστε εν αναμονή του ορισμού για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο.

Την Τετάρτη (5/2) στις 20:15, ο Ηνίοχος υποδέχεται στο ΔΑΪΣ το Νέο Ικόνιο και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, μιας και κυνηγάει την εξασφάλιση της έκτης θέσης που οδηγεί στα playoffs. Στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες είχαν φέρει 5-5 στο Πέραμα σε ένα εξαιρετικό ματς, με το νεανικό σύνολο των Καρασάββα-Ζάχου να κλέβει τις εντυπώσεις. Το Ικόνιο θα παλέψει χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα.

Στις 22:00 στην Αγία Παρασκευή, η Ολυμπιάδα παίζει με τον Ερμή Ζωγράφου σε ένα ματς με μεγάλο κίνητρο και για τις δυο ομάδες. Η μεν Σάντα για να μείνει τέταρτη στη βαθμολογία και ο Ερμής για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για τα playoffs.

Την Πέμπτη (6/2, 18:45), η ΑΕΚ υποδέχεται την Elite στο Καματερό και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, ώστε να τερματίσει πρώτη και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Η Ακαδημία προέρχεται από τρίποντο στο Ρέθυμνο σε εξ αναβολής αγώνα και δίχως άγχος θα παλέψει για μια καλή εμφάνιση.

Σημαντικό ματς γίνεται στη Σαλαμίνα (6/2, 21:45), με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Καλλιθέα που καίγεται για βαθμούς στη μάχη της απευθείας παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο "Ν. Γραμματικός".

Την άλλη Τετάρτη (12/2), γίνεται αναμέτρηση του Δούκα με τον Μινώταυρο στο κλειστό του ΔΑΪΣ (5/2, 18:20), με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο -4 από την ΑΕΚ και να θέλουν το τρίποντο για να μείνουν μόνοι δεύτεροι, που εξασφαλίζει απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Όσο για την ομάδα του Ταύρου, βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη Ολυμπιάδα και στοχεύει στο πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs.