Ειδήσεις

Η ΠΕΠΣΣ έκοψε την πίτα της

pitapepss.jpg

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΟ έκοψε την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΠΕΠΣΣ. Ομιλία του προέδρου της Ένωσης, Νίκου Αυλωνίτη

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας (3/2) την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΠΕΠΣΣ. Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι των ομάδων, της διαιτησίας και φυσικά του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον πρόεδρο, Νίκο Αυλωνίτη, να απευθύνει χαιρετισμό και να δίνει τον... τόνο για το 2020.

Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και να είναι ακόμα περισσότεροι του χρόνου, αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει από τη νέα διοίκηση της ΠΕΠΣΣ, γι' αυτά που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, ευχαρίστησε τους χορηγούς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην Εθνική ομάδα για την επιτυχία της στην προ-προκριματική φάση του Euro 2022.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας, Γιάννης Ζιάβας, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη, ενώ ζήτησε από τις ομάδες να βάλουν "πλάτη", βοηθώντας την Εθνική με την παραχώρηση γηπέδων για προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμη για τα playoffs των προκριματικών τον προσεχή Απρίλιο.