Ειδήσεις

Πρώτη ήττα για το Φάληρο

ball2019.jpeg

Η Κόμπρα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με το Φάληρο, εύκολα το Καρπενήσι την ΑΕΚΑ, ισοπαλία στο Αδέσποτος - Αναγέννηση

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Futsal League ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκαν τρία παιχνίδια για την 8η αγωνιστική, ενώ απομένει η αναμέτρηση του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με τη Σάμο

Στο ντέρμπι που έγινε στο κλειστό του Βύρωνα, η Κόμπρα υποχρέωσε το Φάληρο στην πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και επικράτησαν με 5-1, φτάνοντας τους 17 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων που παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εξάλλου, το Καρπενήσι δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 6-1 της ΑΕ Καλαμακίου-Αλίμου εκτός έδρας, φτάνοντας τους 19 βαθμούς και παραμένοντας στη 2η θέση με δυο βαθμούς διαφορά από το Φάληρο. Να τονιστεί πως η νεοσύστατη ομάδα δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια. Η ΑΕΚΑ έμεινε στον έναν πόντο και δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και ματς λιγότερο.

Τέλος, ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το παιχνίδι του Αδέσποτου με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων. Οι δυο ομάδες, που διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στη νίκη, αλλά τελικά πήραν από έναν πόντο. Στους 11 βαθμούς ανέβηκε ο Αδέσποτος, δυο λιγότερους από την Αναγέννηση.