Ειδήσεις

Μάχες δίχως αύριο σε όλα τα μέτωπα

nike12.JPG

Οι ΑΕΚ, Δούκας και Παναθηναϊκός έχουν εκτός έδρας εξορμήσεις για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League περιλαμβάνει αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια σε όλα τα μέτωπα, καθώς όλα είναι ανοικτά σε κορυφή, playoffs και παραμονή. Επομένως, κάθε ματς έχει τη σημασία του και κάθε ομάδα θέλει βαθμό ή βαθμούς, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο (18/1, 13:45), με τον Ερμή Ζωγράφου να αναμετράται με το Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι είναι στο -5 από την έκτη θέση που στέλνει στα playoffs και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, ενώ οι Κρητικοί ισοβαθμούν με την Καλλιθέα στην τελευταία θέση και θέλουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

Στις 18:30 στο Πέραμα, το Νέο Ικόνιο φιλοξενεί τον Δούκα που είναι στο -4 από την κορυφή, ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση και θέλει να εξασφαλίσει την είσοδό του στην 4άδα, περνώντας bye από τον πρώτο γύρο των playoffs. Οι γηπεδούχοι είναι δίχως άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Μια ώρα μετά (19:30), η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Σαλαμίνα. Η Ένωση θέλει να κλειδώσει την πρωτιά της και γι' αυτό θα παλέψει για κάθε τρίποντο, με τους νησιώτες όμως να είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους.

Στις 20:00 διεξάγεται το ντέρμπι του Μινώταυρου με τον Παναθηναϊκό στο "Τιμόθεος Ευγενικός". Οι παίκτες του Ταύρου παλεύουν για την 4η θέση και ο Παναθηναϊκός κυνηγάει ακόμα και την πρωτιά (-4 από την ΑΕΚ) και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Την Κυριακή (19/1, 21:30), η ουραγός Καλλιθέα φιλοξενεί τον Ηνίοχο που στοχεύει να μείνει στις θέσεις των playoffs, με τον αγώνα να είναι άκρως αμφίρροπος, ενώ στις 22:00 η 4η Ολυμπιάδα δοκιμάζεται στο Χολίδειο με την Elite, η οποία είναι πάντα επικίνδυνη στην έδρα της.