Ειδήσεις

"Φωτιά" στην κορυφή

ballfutsal.jpg

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ, ο Δούκας πλησίασε στον πόντο, τρίποντα για Ολυμπιάδα, Μινώταυρο, Ηνίοχο και Νέο Ικόνιο, έπεται εμβόλιμη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League. Οι πράσινοι επικράτησαν 4-2 της ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού, παίρνοντας και μια... ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο κλειστό της Κυψέλης. Οι πράσινοι υποχρέωσαν την Ένωση στην δεύτερη σερί ήττα της και πλησίασαν στο -4, βάζοντας "φωτιά" στην κορυφή, όπου παραμένουν οι κιτρινόμαυροι, που έχουν 30 βαθμούς.

Ο Δούκας εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ, αφού με το 5-1 απέναντι στην Elite στο κλειστό του ΔΑΪΣ κατάφερε να πλησιάσει στον ένα βαθμό. Οι μπλε έχουν καταφέρει να ροκανίσουν την διαφορά και πλέον παλεύουν για την πρώτη θέση, με τη μάχη να μαίνεται και τίποτα να μην προεξοφλείται, αφού έπονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιάδα με 26 βαθμούς.

Η Σάντα με τη σειρά της επικράτησε πιο δύσκολα απ' ό,τι υποδηλώνει το τελικό 6-2 της Καλλιθέας, η οποία παλεύει για την παραμονή της. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν φέτος, είναι σταθερή και καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Μινώταυρος νίκησε πολύ εύκολα με 10-3 τον Ερμή Ζωγράφου, φτάνοντας τους 25 βαθμούς, ενώ ο Ερμής έπεσε στην 7η θέση, έχοντας 16 βαθμούς, δυο λιγότερους από τον Ηνίοχο, ο οποίος μπήκε στις θέσεις των playoffs μετά το 10-2 απέναντι στη Σαλαμίνα. Τέλος, το Νέο Ικόνιο συνεχίζει το σερί καλών αποτελεσμάτων, νικώντας 3-2 το Ρέθυμνο στο "Μελίνα Μερκούρη". Οι νησιώτες παλεύουν επίσης για την παραμονή τους.

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ παίζει στην έδρα της Καλλιθέας (18/12, 19:00), η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όπου ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με το Ρέθυμνο στους τέσσερις βαθμούς.

Την Τετάρτη (11/12, 20:30), ο Δούκας έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Ερμή Ζωγράφου, ενώ ο Παναθηναϊκός την ίδια ώρα αναμετράται στην Πολιτεία με τη Σαλαμίνα και είναι το φαβορί για το τρίποντο. Μια ημέρα μετά (12/12, 22:10), η Ολυμπιάδα παίζει στο Πέραμα με το ανεβασμένο Νέο Ικόνιο και ο Ηνίοχος στο Χολίδειο με την Elite (12/12, 22:20).

Στις 28 Δεκεμβρίου (11:00), ο Μινώταυρος αναμετράται στο "Μελίνα Μερκούρη" με το Ρέθυμνο που θέλει τους βαθμούς για να κάνει βήμα παραμονής και η ομάδα του Ταύρου για να μείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και κοντά στις πρώτες θέσεις.