Ειδήσεις

Μεγάλη ανατροπή και 7Χ7 το Φάληρο

futsalball.jpg

Ανατροπή και νίκη για το Φάληρο απέναντι στο Καρπενήσι στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Futsal League, τρίποντα για Κόμπρα Αδέσποτο και Αναγέννηση

Σπουδαίο ματς επιφύλλασε το φινάλε του πρώτου γύρου της Futsal League, όπου στο ντέρμπι ανάμεσα στο Φάληρο και το Καρπενήσι, οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να σταματήσει το σερί νικών τους και έκαναν το 7Χ7, φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Όσο για το νεοσύστατο Καρπενήσι, έχασε για πρώτη φορά φέτος, μετρώντας 13 βαθμούς και έχοντας ματς λιγότερο.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος και με τον Παχή να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, προηγήθηκαν με 2-8 και έδειξαν έτοιμοι να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από τα Νότια Προαστία. Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν χαρακτήρα, αντέδρασαν και ως το 26' είχαν μειώσει στο γκολ, ενώ μέχρι το 35' έκαναν την ανατροπή. Στα τελευταία λεπτά, το Καρπενήσι προσπάθησε να σώσει την παρτίδα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα.

Η Κόμπρα εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Καρπενησίου και με τη νίκη του 7-1 στην έδρα του Διογένη, έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι δεύτερο, αλλά με ματς παραπάνω. Όσο για τον Διογένη, γνώρισε την πέμπτη του ήττα σε έξι ματς και παραμένει στον ένα πόντο. Ο Χούντσι έκανε χατ τρικ για την ομάδα του Βύρωνα και από δυο γκολ σημείωσαν οι Πατεράκης και Κόγκας.

Ο Αδέσποτος επιβλήθηκε με 9-2 της Σάμου, μετρώντας δέκα βαθμούς. Όσο για τους νησιώτες, έχουν δώσει τέσσερα ματς, μετρώντας ισάριθμες ήττες και πλέον έχει να δώσει τρία παιχνίδια με Καρπενήσι, Διογένη και Καλαμάκι, ώστε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Τέλος, η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων κατάφερε να επιβληθεί 4-2 της ΑΕΚΑ και να φτάσει τους 12 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Η ομάδα του Καλαμακίου-Αλίμου έχασε για πέμπτη φορά σε έξι αγώνες που έχει δώσει, μετρώντας έναν βαθμό.