Ειδήσεις

Ισόπαλο το ντέρμπι, νίκες Φάληρο και Αναγέννηση

futsal12.jpg

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Κόμπρα και το Καρπενήσι, νίκες για το Φάληρο και την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων

Πολύ όμορφο θέαμα προσέφεραν Κόμπρα και Καρπενήσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Futsal League. Οι δυο ομάδες έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν στο τρίποντο, αλλά τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών. Το παιχνίδι είχε σασπένς, πολλές φάσεις, εναλλαγές στο σκορ και όλα κρίθηκαν στο φινάλε, με τη... μπίλια να κάθεται στην ισοπαλία.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής στον αγώνα ανάμεσα στον Αδέσποτο και το Φάληρο, η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη κατάφερε να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας με 1-7 και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Futsal League. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους τέσσερις βαθμούς. Τα τέσσερα γκολ στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Φαλήρου.

Τέλος, η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων νίκησε εκτός έδρας με 5-3 τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού και έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο, μετρώντας εννέα βαθμούς έναντι ενός των γηπεδούχων. Η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς και δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες των δυο ομάδων, που προσπάθησαν πολύ για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.