Ειδήσεις

Μάχες σε όλα τα μέτωπα

nike12.JPG

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 10η αγωνιστική και διεξάγονται σημαντικά παιχνίδια για την κορυφή και την ουρά

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League έχει φτάσει αισίως στη 10η στροφή της και θα πραγματοποιηθούν σημαντικά παιχνίδια τόσο για τις πρώτες θέσεις όσο και για τις τελευταίες, όπου θα γίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Futsal League.

To πρόγραμμα ανοίγει στο Πέραμα το απόγευμα του Σαββάτου (16/11, 18:30), με το νεανικό και άκρως επικίνδυνο Νέο Ικόνιο να υποδέχεται την Elite. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι πόντους έναντι εννέα της Ακαδημίας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Στις 19:30, ο Μινώταυρος φιλοξενεί την Σαλαμίνα στο κλειστό του Ταύρου. Η ομάδα του Φώτη Κεραμυδά μετράει 16 βαθμούς και προέρχεται από το διπλό κόντρα στον Ηνίοχο στο "Αντώνης Φώτσης" με ανατροπή, ενώ οι νησιώτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη από την ισοπαλία με το Ικόνιο και έχουν επτά βαθμούς.

Στις 22:00, ο Ερμής θέλει να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα στο Καματερό από την ΑΕΚ (9-2) και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, φιλοξενούμενος την ουραγό Καλλιθέα. Δώδεκα πόντοι για την ομάδα του Ζωγράφου και τρεις γι' αυτή των Νοτίων Προαστίων, με τα δυο συγκροτήματα να θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Την Κυριακή (17/11, 14:00), στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου η ομώνυμη ομάδα παίζει με την ΑΕΚ. Τελείως διαφορετικοί στόχοι για τις δυο ομάδες, με τους νεοφώτιστους Κρητικούς να έχουν τρεις πόντους και να είναι τελευταίοι μαζί με την Καλλιθέα, ενώ η Ένωση έχει κάνει ήδη το 9Χ9 και έχει αποσπαστεί από τους διώκτες της.

Στις 17:30, ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Δούκα, φιλοξενούμενος την δυνατή φέτος Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής. Οι πράσινοι του Χάρη Γράψα έχουν 19 βαθμούς και είναι τέταρτοι, ενώ η Σάντα του Παναγιώτη Μπαλάφα έχει έναν πόντο περισσότερο. Δυνατή μάχη, αμφίρροπη και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει στο ΔΑΪΣ, με τον Δούκα να έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά το διπλό στην Πολιτεία και να φιλοξενεί στις 19:30 τον Ηνίοχο, ο οποίος προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει όσο τίποτα να βάλει... φρένο. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου είναι 2η με 22 βαθμούς, ενώ αυτή του Διονύση Νικολακόπουλου έχει 13 και βρίσκεται στην 6η θέση.