Ειδήσεις

Ντέρμπι στην Πολιτεία

coupa737.JPG

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική, όπου δεσπόζει το ντέρμπι στην Πολιτεία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Δούκα στην Πολιτεία

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Τρία ματς θα γίνουν το Σάββατο (9/11) και άλλα τρία την Κυριακή (10/11) και αναμφίβολα στο πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στην Πολιτεία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Δούκα.

Το ματς που ανοίγει την αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στην φορμαρισμένη Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και το Ρέθυμνο (9/11, 16:45), με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί απέναντι στους νεοφώτιστους που πάντως θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Στο "Ν. Γραμματικός", η Σαλαμίνα φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο (9/11, 20:00), με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις στη μάχη της παραμονής, ενώ στις 22:00 διεξάγεται το Ηνίοχος - Μινώταυρος στο "Αντώνης Φώτσης". Σπουδαίο ματς, ανοιχτό σε όλα τα προγνωστικά.

Την Κυριακή (10/11) στις 16:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό του Καματερού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επεκτείνουν το απόλυτό τους και οι φιλοξενούμενοι να επανέλθουν μετά το 0-7 από την Ολυμπιάδα.

Στις 17:30 στην Πολιτεία διεξάγεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Δούκας, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 2η θέση με 19 βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν σχετικά κοντά στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Το ματς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνει μάχη.

Τέλος, στις 21:30 η Καλλιθέα φιλοξενεί στο κλειστό του Εσπέρου την Elite και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Αμφότερες οι δυο ομάδες θέλουν βαθμούς, προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία. Κρίσιμο και για το συγκρότημα των Νοτίων Προαστίων και για την Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών.