Ειδήσεις

Τρεις με απόλυτο

ball2019.jpeg

Νίκες για Καρπενήσι, Φάληρο, Κόμπρα και Αναγέννηση στη 2η αγωνιστική της Futsal League

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίστηκε η 2η αγωνιστική της Futsal League και τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με το απόλυτο των έξι βαθμών. To σίγουρο είναι πως θα πέσουν κορμιά για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για να τα πάρουμε χρονικά, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, η οποία νίκησε με 16-1 τη Σάμο, η οποία είχε προβλήματα στο ρόστερ της, που δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί πάνοπλη. Καλύτεροι σε όλο το ματς οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν 8-0, κλείδωσαν τη νίκη και συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο 20λεπτο. Καρέ τερμάτων σημείωσε ο Γιαλίτσης για τους νικητές.

Στην πρεμιέρα του στη Β’ Εθνική, το Καρπενήσι επικράτησε ΑΕΚΑ με 7-0, όμως το αποτέλεσμα αυτό είχε και συνέχεια. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Αδέσποτου με 1-2. Για τους γηπεδούχους ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το Φάληρο επιβλήθηκε εκτός έδρας του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με 0-5 και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο πρώτο μέρος κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο 20λεπτο για την ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη, που είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Τέλος, την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κόμπρα, η οποία φέτος επέστρεψε στη Futsal League. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε βρεθεί και στο Final-4 του Κυπέλλου. Απέναντι στην ΑΕΚΑ που προερχόταν από ήττα στο Καρπενήσι, η ομάδα του Σταύρου Ράπτη επικράτησε εκτός με 1-5, πραγματοποιώντας και καλή εμφάνιση.